Resum AGE 07/07/2021

16/7/2021
Us fem un resum del que es va parlar a la ˙ltima assemblea extraordinÓria realitzada presencialment el 07/07/2021.
Hi van assistir 14 persones, 12 d'elles sòcies.

Vam començar amb la benvinguda i fent un reconeixement a la Tània ja que, facilita el contacte amb totes les famílies fent difusió de tot el que li enviem. A més ens assabentem de que ha donat a conèixer a una de les famílies l’associació i aquesta assemblea i ara mateix es troba aquí reunida amb nosaltres.

També posem en coneixement dels assistents que la directora Ruth Sala ha enviat un correu excusant la seva falta d’assistència donada la situació que ara mateix pateix la residència.

El primer punt de l'ordre del dia era aprovar l'acta de la última assemblea ordinària, se'n llegeix un petit resum i ens emplacem a aprovar-la a la propera assemblea ordinària tal com marca la llei, ja que aquesta és extraordinària.

Es resumeixen les demandes fetes al Patronat de la Fundació en la reunió presencial mantinguda el 26 de maig del 2021 amb la representació de la presidenta i el vicepresident de l'AFFAR. S'exposa que a dia de l'assemblea encara no havíem rebut cap resposta, i a dia d'avui continuem igual.

Es presenta un qüestionari que realitzarem a tots els socis per tal de conèixer millor les necessitats i diferents situacions.

Es presenten diferents activitats lúdiques per proposar a la residència, un espectacle de dansa i una actuació de les bastoneres de Canovelles, que es presentaran a la Fundació per rebre el seu consentiment i així poder posar-los en marxa. Expliquem que s'intentaran finançar amb campanyes de recollida de donacions.

Llavors ja vam entrar al torn de precs i preguntes.

Primerament es fa reconeixement de la feina del Dr. Martos i de l’Infermera Maria José i se’ls agraeix el temps dedicat.

I passem a explicar com hauria de ser el protocol per gestionar les possibles queixes. Es demana que en qualsevol situació primer es posi en coneixement de l'equip directiu de la Residència i es traslladi sempre que sigui possible per escrit. D'aquesta forma es dona l'oportunitat de rebre les explicacions pertinents.

Si tot i aixó no es soluciona es recomana posar en coneixement de l'associació per poder donar suport a la reclamació i ajudar en tot el que ens sigui possible.

Es tracten els temes que més reclamacions generen i en veure que són força comuns entre els diferents familiars s'acorda redactar un escrit de demandes i demanar una reunió amb l'equip directiu per tal de presentar-les i poder trobar solucions el més aviat possible.

Acabem l'assemblea satisfets d'haver-nos trobat i amb l'empenta de començar a treballar en tots els àmbits.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra PolÝtica de galetes