Acta AGO Oberta de Socis

17/5/2022
Hem donat per formalitzada l'acta de la Assemblea General OrdinÓria celebrada el 22 d'abril del 2022, serÓ aprovada en la propera assemblea.
A les 18:30 vam donar la benvinguda als socis i vam presentar als socis assistents.

Primerament es va aprovar l'acta de l’Assemblea Extraordinària oberta del 27 d’octubre de 2022.
Es van presentar, explicar i aprovar la memòria i actuacions de la junta de l’exercici 2021.

Degut als canvis que han anat succeint als últims mesos caldria replantejar qui s’hauria de fer càrrec de la Junta de l’Associació per tal que no desaparegui i s’aprofiti tota la feina feta fins ara per continuar avançant en la millora del benestar dels residents i el seu arrelament i integració en la societat que beneficia tant al seu estat físic com el seu estat emocional i psicològic.

Des de l’actual Junta pensem que al capdavant hi ha d’haver alguna persona que tingui un familiar a la residència actualment per tal de poder tractar els temes que pertoquin en cada moment en primera persona.
Però això no treu que les persones que no tinguin familiars però vulguin contribuir a mantenir vius els objectius declarats en els estatuts fundacionals de l’AFFAR puguin continuar tenint una presència activa en el dia a dia, com així també ho preveuen els esmentats estatus.

De moment es dona un marge de temps per a que es puguin presentar candidatures i mentrestant tant el vicepresident com la tresorera presenten la seva dimisió com a conseqüència de situacions personals.

La presidenta agraeix la feina, el temps i els esforços invertits per aquests 2 membres de la Junta per a que l’associació fos una realitat i informa que per part seva i de la secretària segueixen al cap davant de l’associació, fins a poder fer el traspàs de forma adecuada.

Tot seguit es desenvolupa el Projecte del 2022, amb la proposta d'activitats per realitzar a la residència que s'acorda fer arribar a l'equip directiu i treballar per a que siguin possibles, tenint en compte totes les limitacions que encara tenim per la pandèmia.

Finalment al torn de precs i preguntes la majoria d’assistents coincideixen en que segueixen sense resoldre alguns dels temes més importants que s’havien concretat amb la direcció anterior.

La presidenta, comenta que en una reunió amb la gerència de caràcter particular l’equip directiu es va prestar positivament a assistir a una assemblea per conèixer l’associació, als seus membres i poder comentar tot allò que ens preocupa.
És per això que en aquesta assemblea s’acorda per unanimitat preparar i convocar una assemblea extraordinària amb l’equip directiu i gerència del centre i poder exposar els punts més rellevants que manquen en la cura i el dia a dia dels residents. 

Es dóna per acabada l’assemblea a les 20:00 hores.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra PolÝtica de galetes