Presentació

Som l'Associació de Familiars de la Fundació Antònia Roura (AFFAR) de Granollers, una entitat sense ànim de lucre.

La COVID-19 ha castigat especialment a les persones grans que viuen en residències. No només per les pèrdua de vides, sinó també per la manca de contacte amb el món exterior, amb les persones estimades.

Tot plegat ha posat de manifest que ,en molts casos, els familiars de persones grans que viuen en residències sabem ben poca cosa del seu funcionament, del personal que hi treballa, de la vida quotidiana que s’hi fa.

Això ha de canviar, hem de veure la residència com la nostra llar. Volem participar, ajudar i opinar. No només pel benestar dels nostres familiars, sinó per tots els que hi viuen i hi treballen. Una residència ha de ser un lloc de convivència i benestar. És el final d’un camí per a moltes persones i, amb la iniciativa d’associar-nos, volem procurar que sigui el millor camí possible.

Us convidem a conèixer-nos i a participar en aquest procés de canvi a la llar on cuiden els nostres familiars estimats.

Estatuts

Aquests són els nostres estatuts.

La Residència

Residència situada al centre de Granollers, a càrrec de la Fundació Antònia Roura.
Residència Granollers

Fes-te soci

Fer-se soci és totalment gratuït. En poden formar part totes aquelles persones que tinguin un familiar residint o l'hagin tingut, o qualsevol persona que vulgui col·laborar.

Per ser soci s'ha d'omplir el següent formulari.
Formulari d'inscripció

Notícies

27/4/2023
Convocatoria AGO 11-05-2023 ORDRE DEL DIA

Es una convocatòria oberta, a on hi poden assistir també no socis , persones vinculades a la residència o interessades en el projecte.

12/9/2022
Convocatoria AGE 29-09-2022 ORDRE DEL DIA

Convoquem una assemblea extraòrdinaria pel 29 de setembre del 2022, tindrem la presència de l'equip directiu del centre de Granollers.

10/6/2022
S'amplien els horaris del centre de dia

El Centre de Dia és un servei d’acolliment diürn i d’assistència a les activitats de la vida diària per a persones grans amb dependències cognitives i funcionals. I la Fundació Antònia Roura a Granollers amplia els seus horaris.

17/5/2022
Acta AGO Oberta de Socis

Hem donat per formalitzada l'acta de la Assemblea General Ordinària celebrada el 22 d'abril del 2022, serà aprovada en la propera assemblea.

27/4/2022
Visites a les habitacions

Un dubte recurrent entre les famílies és si podem accedir a les habitacions, el protocol vigent ho permet i així ho hem d'exigir.

4/4/2022
Convocatoria AGO 22-04-2022 ORDRE DEL DIA

Es una convocatòria oberta, a on hi poden assistir també no socis , persones vinculades a la residència o interessades en el projecte.

18/2/2022
Modificació protocol, canvi important visites i sortides en residències vermelles

Adaptació del Pla Sectorial a l’àmbit de residències de gent gran i de persones amb discapacitat a l’actual situació de transmissió comunitària i predomini de la variant Òmicron

10/11/2021
Resum AGE 27/10/2021

Us fem un resum del que es va parlar a la última assemblea extraordinària realitzada presencialment el 27/10/2021.

Contactar

Col·laboradors

Pel camí ens trobem amb persones o empreses que de forma desinteressada fan possible que l'AFFAR pugui funcionar, a tots ells el nostre agraïment.
SrMunera
Senyor Munera
Creació d’experiències digitals
Agència de Comunicació, programació Web i App, imatge de marca, màrqueting online, social media...
Assessoria ALMA
Assessoria ALMA
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes