Modificació protocol, canvi important visites i sortides en residències vermelles

18/2/2022
Adaptació del Pla Sectorial a l’àmbit de residències de gent gran i de persones amb discapacitat a l’actual situació de transmissió comunitària i predomini de la variant Òmicron
El passat 14 de febrer la Generalitat va publicar una modificació del protocol vigent des de l'octubre del 2021 pel que fa a la gestió dels entorns residencials.

El més important és que aclareix el tema de les visites i sortides quan es declara una residència com a vermella:

En Residències vermelles es permeten visites:

- Residents en zona verda (negatius i sense ser contactes estrets de positius): Pot rebre visites (i realitzar sortides sense limitació de perímetre)

- Residents contactes estrets en zona B1: Pot rebre visites (màxim 2 persones, a l’habitació o en espai individualitzat a la zona B1, amb cita prèvia), sempre que el resultat de la PCR del dia 4 postexposició sigui negatiu. No pot realitzar sortides.

- Residents en zona B2: Poden rebre visites (màxim 2 persones, en espai individualitzat, amb cita prèvia), sempre que el resultat de la PCR del dia 0 postexposició sigui negatiu.

- Residents en zona vermella (positius assimptomàtics o lleus): Pot rebre visites (màxim 2 persones, en espai individualitzat en la zona vermella, amb cita prèvia des del primer dia de l’aïllament). No pot realitzar sortides.

Esperem que aquest protocol ens permeti estar més aprop dels nostres familiars, que tanta falta ens fa després de 2 anys de pandèmia.

Si algú te dubtes pot contactar amb nosaltres i les intentarem resoldre.

Podeu consultar el document complet aquí: https://drive.google.com/file/d/1V32hNOpRJZLa5FOnS8_vRVV2Rdk9mxcq/view?fbclid=IwAR2BqKDqWEwfYM5kI4sy5tdXBJylvylO0HptlPdNwO2uFQcP0fZWPuiqwwo
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes