Visites a les habitacions

27/4/2022
Un dubte recurrent entre les famílies és si podem accedir a les habitacions, el protocol vigent ho permet i així ho hem d'exigir.
A l'assemblea que vam celebrar el divendres una de les qüestions més comentades va ser la impossibilitat de poder accedir a dins la residència.

Sabem que és difícil als espais comuns a on es coincideix amb d'altres residents però una possibilitat es poder fer la visita a l'habitació.

Segons el protocol vigent de març del 2022 de Gestió de la infecció pel coronavirus SARS-CoV-2 en l’àmbit residencial s'han de poder realitzar les visites a les habitacions, només tenint en compte que haurà de ser amb cita prèvia, amb mascareta i sense coincidir amb l'altre resident si és una habitació compartida.

Concretament a la pàgina 24 diu:

Visites a residents a les seves habitacions 
Es podrà accedir a l’habitació per realitzar la visita. És imprescindible l’ús de mascareta quirúrgica per als residents i visitants. En cas d’habitació compartida,
els familiars no han de coincidir amb l’altre resident, en la zona vermella o groga.

Podeu consultar el protocol complet aquí: Gestió de la infecció pel coronavirus SARS-CoV-2

Per això si voleu accedir a l'habitació del vostre familiar demaneu cita prèvia a la residència, si no coneixen el protocol els hi podeu passar aquesta informació i si tot i així us posen dificultats contacteu amb Drets Socials per explicar la situació i que siguin ells que comuniquin el protocol vigent.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes