Resum AGE 27/10/2021

10/11/2021
Us fem un resum del que es va parlar a la última assemblea extraordinària realitzada presencialment el 27/10/2021.
Hi van assistir 16 persones, 12 d'elles sòcies, a més de la directora i la psicòloga del centre.

L'objecte principal d'aquesta assemblea era que per part de la residència se'ns donés resposta a l'escrit de demandes presentat a principis de setembre acordat entre tots els socis que incloïen les preocupacions principals de les famílies representades a l'AFFAR.

Amb les intervencions de la directora i la psicòloga vam poder repassar tots els punts amb detall. Elles van donar el seu punt de vista, van admetre algunes incidències i ens van explicar quines mesures han pres en alguns casos per poder millorar algunes situacions que es produeixen. 

Les famílies vam poder demanar alguns aclariments que elles van respondre. També creiem que van acollir alguns comentaris com per exemple de les creacions dels menús (combinacions, aliments, ...) amb voluntat de valorar-los per si poden ajudar a millorar.

Una vegada ja havien marxat, vam posar en comú que ens havien semblat les explicacions, vam acordar fer algunes de les reclamacions als organs competents i ens vam emplaçar a estar al cas de com van succeïnt els temes en un futur.

Al torn de precs i preguntes es va posar com a un altre tema preocupant el funcionament de la porta d'entrada, i vam acordar fer un escrit per poder demanar alguna solució.

A dia d'avui, i abans de poder enviar l'escrit a direcció, el tema s'ha solucionat, en principi satisfactòriament i la porta d'entrada torna a funcionar amb normalitat.

D'aquesta assemblea van sorgir nous socis i vam poder constatar que tots units podem col·laborar per a que els nostres familiars tinguin les millors condicions possibles en la seva vida quotidiana.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes