Convocatoria AGE 29-09-2022 ORDRE DEL DIA

12/9/2022
Convoquem una assemblea extra˛rdinaria pel 29 de setembre del 2022, tindrem la presŔncia de l'equip directiu del centre de Granollers.
Benvolgut soci, benvolguda sòcia,

Ens plau comunicar-vos que, la Junta Directiva de l'ASSOCIACIÓ DE FAMILIARS DE LA FUNDACIÓ ANTÒNIA ROURA –AFFAR-, fent ús de les atribucions que li atorga el Capítol III, article 11è dels Estatuts Socials, convoca a l'ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA DE SOCIS, pel dia.

Dijous 29 de setembre de 2022
18.30h Inici de l’Assemblea General Extraordinària
Lloc: Carrer de Josep Torras i Bages, 15 08401 Granollers

Es una convocatòria oberta, a on hi poden assistir també no socis, persones vinculades a la residència o interessades en el projecte.
Punts de l'ordre del dia:
1. Benvinguda al assistents
2. Exposició de temes generals a l’equip directiu. Hi assistirà, Mariàngela Pou (Gerent) i Aroha Roelas (Directora Tècnica)
3. Presentació candidatura per cobrir els càrrecs buits.
4. Precs i preguntes.


Delegació de vot:
Si un associat no pot assistir a la convocatòria d´aquesta reunió per la raó que sigui, podrà optar per la delegació de vot vers un altre familiar, vinculat o tutor directe del resident o qualsevol altre soci registrat d´AFFAR. Cal complimentar aquest espai, signant, reproduint, escanejant o signant telemàticament i remetre-l via correu electrònic a affar.granollers@gmail.com o que el delegat l’entregui presencialment el dia de l’assemblea.En/Na _________________________________________________com a soci d´AFFAR núm. ______ Delega el seu vot a __________________________________________amb DNI_________________ i correu electrònic _______________________________________ signatura:

Us esperem, comptarem amb la presència de l'equip directiu de Granollers amb el que podrem debatre diferents temes i exposar tots els dubtes que tinguem.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra PolÝtica de galetes