En Bici Sense Edat

7/6/2021
Us volem presentar aquest projecte que s'estÓ intentant portar a terme a Granollers. EstÓ destinat a persones grans i/o de amb mobilitat redu´da.
En Bici sense Edat és un projecte sense ànim de lucre que organitza passejades en tricicles elèctrics especialment adaptats per a persones grans i/o de amb mobilitat reduïda. Aquest projecte compleix un dels objectius principals de l'AFFAR, que és treballar per la millora de la salut emocional i física dels nostres familiars, així com de les persones grans en general.

És per això que ens ha interessat molt saber com funciona, com està organitzat, i ens hem posat en contacte amb els organitzadors.

L'ànima real d'aquest projecte són els voluntaris que condueixen els tricicles. Les persones voluntàries d’En Bici Sense Edat s’inscriuen per fer passejos en bicicleta amb la gent gran a través d’un sistema de reserves senzill amb la freqüència que vulguin. Tot està impulsat per la pròpia motivació de les persones i s’estableixen vincles d’amistat mitjançant un temps d’oci compartit entre passejades i converses.

Faran una formació teòrica, a on es coneix tot el projecte i com és el funcionament de les activitats, i pràctica per aprendre a conduir el tricicle de forma segura i responsable.

Us animem a fer-vos voluntaris o informar als vostres fills, cosins, nets, germans, amics, coneguts ... qualsevol persona que creieu que podria ser voluntaria!! Ens han informat de tots els protocols COVID-19 i podeu estar molt tranquils en aquest aspecte.

Serà fantàstic que alguns dels residents gaudeixin de tots els beneficis que suposen aquestes passejades i si portem voluntaris que puguin fer que més persones grans se'n puguin beneficiar encara millor.

Les formacions seran:

11 de juny de 17 a 19 h. Sessió teòrica telemàtica, on es donarà més informació sobre el projecte, els valors i el bon tracte a la gent gran (sessió conjunta amb els grups locals de BCN, Granollers, Terrassa, Sant Just, Castelldefels i Cardedeu).

12 de juny de 10 a 11:30h. Sessió presencial a Granollers, on es farà una pràctica de conducció segura del tricicle. Organitzada per @granollerspedala.

Aquí podreu veure imatges del projecte en d'altres ciutats, i esperem que aviat hi hagi les de Granollers: @enbicisenseedat

Aquí en trobareu més informació: https://granollerspedala.cat/2021/06/07/en-bici-sense-edat-comenca-a-rodar-participa-hi/

Link del formulari d'inscripció: https://forms.gle/AbiVuioJs8QnvsS58
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra PolÝtica de galetes